22. 7. 2024

A je tady konec června, někteří počítají poslední dny ve školce, někteří se nemohou dočkat výletů a jsou i tací, kteří vzpomínají na čas strávený v dětském kolektivu. Pomocí prezentace fotek předškoláků vidíme, jak čas kvapem letí!

Využili jsme pěkného počasí k času stráveném v přírodě, na zahradě – hráli jsme si s vodou, osvěžovali jsme se, hráli fotbal, házeli a chytali míč. Jedno ráno si děti přivezly svá kola, koloběžky a helmy, jezdili jsme okolo školky, především chlapci byli nadšení!

Společně jsme se jeli podívat do ZŠ Police nad Metují, paní učitelka Meierová přichystala pro děti krásný program, prvňáci a předškoláci se učili spolupracovat. Menší děti si pohrály ve družině, a nakonec jsme vyrazili do cukrárny na zmrzlinu.

Každým rokem v květnu obdarujeme maminky dárečkem, aby to nebylo tatínkům líto, tak ke Dni otců jsme pro ně vytvořili kravaty.

V posledním týdnu jsme pořádali besídku na rozloučení se školním rokem, tentokrát na téma zvířátka. Rozloučili jsme se s Kristýnkou Dvořákovou, Norou Hermanovou, Markem Novákem, Marií Oleniuk, Štěpánem Pulkrábkem, Kubou Zemánkem a Sašou Žigou.

Přejeme jim co nejlepší úspěch! 

Po besídce bylo pro děti přichystané malování na obličej.

Děkujeme rodičům za pomoc s občerstvením.



Všem přejeme krásné léto!!!


Soubory